af005623: VOEM vzw nodigt uit: uitreiking van de 9e Emancipatieprijs 2006 - Hijazin, Maïssoun; X-oc; Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims (VOEM); Souissi, Youssef
"Affiche van Maïssoun Hijazin uitgegeven in 2006 door de Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims (VOEM) voor de negende Emancipatieprijs. Tekst: VOEM vzw nodigt uit: uitreiking van de 9e Emancipatieprijs 2006. Donderdag 9 november 2006. Programma: 19u30 ontvangst; 19u45 welkomstwoordje; 20u00 lezing 'Emancipatie door participatie' door prof. dr. Chris Vonck, rector FVG; 20u45 overhandiging prijs door Patrick Janssens; 21u00 dankwoordje; 21u15 receptie en muziek; 22u00 einde. Stadhuis Antwerpen, Schoon verdiep, Grote Markt, 2000 Antwerpen. Reservatie: secretariaat@voem-vzw.be of tel. 03/272 35 07. www.voem-vzw.be. Artwork: Maïssoun Hijazin. VU: Youssef Souissi, VOEM vzw: p/a Stuivenbergplein 33, 2060 Antwerpen - Press & pre-press: www.x-oc.com. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"