af005611: Patricia Versieren - SP; Versieren, Patricia (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) (Oudenaarde) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Patricia Versieren. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"