af005495: In naam van de zwijgende meerderheid? - Gakko; BUVV; Wagemans, Michaël (1970)
"Affiche uitgegeven in 1970 door de Belgische Unie voor de Verdediging van de Vrede (BUVV) voor vredesmanifestaties. Afbeelding: een gewapende soldaat die een dood jongetje vasthoudt. Tekst: In naam van de zwijgende meerderheid? Woon de manifestaties bij van de Belgische Unie voor de Verdediging van de Vrede. Ver. uitg. H. (sic) Wagemans - Volderstraat 34 - 1.000 Brussel. Druk Gakko Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"