De Rode Droom : een eeuw sociaal-democratie in Nederland : een essay en een beeldverhaal - de Rooy, Piet; Markus, Nico; van der Meer, Tom; Vroom, Wim (Nijmegen: SUN, 1995)
"Piet de Rooy, Nico Markus, Tom van der Meer, Wim Vroom Dit boek is gebaseerd op de tentoonstelling gehouden te Amsterdam van 12 oktober tot 26 november 1995"