vl000857: FDGB - Freier Deutscher Gewerkschaftbund
"Vlag van de Freier Deutscher Gewerkschaftbund - FDGB, Bundesvorstand. Centraal op een rood veld in een schild: de initialen FDGB met daaronder twee ineengestrengele handen. Erboven en eronder de naam van de organisatie; Gele franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"