Hendrik Brugmans 90 jaar : een leven voor Europa - Ballegeer, Joost (Kortrijk: Hendrik Brugmans Kring; Brugge: Europacollege, 1996)
"Catalogus van de tentoonstelling gehouden te Brugge van 15 november tot 13 december 1996"