af004045: Back to School - Sel, Wouter; Union Suspecte; Opsomer, Flore
"Affiche van Wouter Sel uitgegeven in 2010 door Union Suspecte voor de theatervoorstelling van Back to School. Tekst: Back to School. Union Suspecte & C-mine cultuurcentrum. V.u. Flore Opsomer, Nieuwpoort 31-35, 9000 Gent / Lay-out: Wouter Sel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"