Volksrecht 11(1910)28 (1910)
"Collection: Volksrecht : socialistisch weekblad voor de Arrondissementen Kortrijk, Ieperen en Roeselaere-Thielt : socialistisch weekblad voor het Arrondissement Kortrijk : socialistisch weekblad voor het Arrondissement Kortrijk en Ieperen; Series: Volksrecht (1910); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"