te000361: Vrouw met wasmand en een spelend kind - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een vrouw die de was ophangt, naast haar een spelend kind. Linksonder signatuur DL en datum, november 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"