To innovate or not to innovate : de bedrijfswereld en de productiviteitsopvoering, een opportuniteit voor het ondernemingssyndicalisme ? (1944-1980) - Devolder, Conny (Gent: Universiteit Gent, 2005)
"Conny Devolder Doctoraalscriptie UGentBestaat uit 2 delen"