fo025678: Debat met Paul Van de Velde - Rufo
"Collection: Knipsels betreffende een uitzending van 'Wip op, wip af' met Paul Van de Velde over 'ABN of dialect' op 12 juni en een debat op 1 februari; Zwart-witfoto van een debat met Paul Van de Velde uit 1972. Dit debat werd gevoerd met als onderwerp ABN of Dialect. Series: Knipsels betreffende een uitzending van 'Wip op, wip af' met Paul Van de Velde over 'ABN of dialect' op 12 juni en een debat op 1 februari; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"