De 'linkse stroming' : een kinderziekte van het communisme - Lenin, Vladimir Iljitsj (Gent: Marnix, 1966)
"Lenin Collectie Vrijzinnige WerkmansbibliotheekArchief Marc Rummens Bibliotheek Jean De Roose"