242.00011: Verslag betreffende Centrale Régionale Syndicale des Mineurs du bassin de Liège. Balansverslag van het 25e boekjaar, 1934. - Centrale Syndicale des Mineurs du Bassin de Liège
"Collection: Centrale Syndicale des Mineurs du Bassin de LiÃ¨ge; Biografie: De Centrale Syndicale des Mineurs du Bassin de Liège is een regionale afdeling van het socialistisch syndicaat van de mijnwerkers. Nicolas Dethier kan vermeld worden als belangrijk syndicale leader. Level of description: Item; Series: 242.00001.00014: Rapport concernant à Centrale Syndicale Régionale des Mineurs du bassin de Liège"