fo014510: Arbeid, stratenmakers - Photo Acta
"Zwart-witfoto van 2 stratenmakers aan het werk met een borstel tijdens de aanleg van de autoweg Brussel-Antwerpen, 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"