Hoeveel aarde nemen we (on)eigenlijk in beslag? : nut en noodzaak van 'ecological footprints' - Juffermans, Jan; Lammers, Laurens (Boxtel: De Kleine Aarde, 1998)
"Publicatie n.a.v. het doordenkdebat over de Ecological Footprint, georganiseerd door de Kleine Aarde op dinsdag 17 februari 1998 in het Sociëteitsgebouw te Utrecht"