pr000976: Louis Franck - Van den Berghe, Frits (Koekoek 3(1933)08)
"Prent in zwart-wit voorstellend een karikatuur van Louis Franck. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 22 juni 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"