fo003957: De vlag "S.K.V.A. opera koorzangers kunstkring Orpheus" - Demeester, Nathalie
"Zwart-witfoto van de vlag S.K.V.A. opera koorzangers kunstkring Orpheus, geschonken aan het Centrum Louis Major in Antwerpen, 28 april 1989. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"