af008155: Feest. Gelijke rechten - Objektief 479.917; Van Overloop, Norbert
"Affiche uitgegeven in 1997 door Objektief 479.917 voor gelijke rechten. Afbeelding: vrouw met een bordje waarop I have a dream. Tekst: Feest. Gelijke rechten. Zaterdag 22 nov. '97 Stadsfeestzaal Meir Antwerpen. 16u politiek debat. Doorlopend eet- en praatcafé, zigeunerorkest Dromen. 19u Mosaïc, Eduard Boadi, fuif met dj Ben Crabbé. Objektief 479.917 keer neen aan racisme en fascisme. 5 jaar Migrantenraad Antwerpen. Migranten automatisch Belg na vijf jaar. V.U.: N. Van Overloop, Cellebroersstraat 35, 1000 Brussel - 02/512.67.27. Zie ook: af008156 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"