af000160: 36 urenweek nu! - Colruyt, Lieve; Gents Dopperskomitee; Kellens, Erik
"Affiche uitgegeven in 1977 door het Gents Dopperskomitee voor de 36-urige werkweek. Afbeelding: stempellokaal Gildenstraat Gent. Tekst: 36 urenweek nu! Gents Dopperskomitee. V.U.: Erik Kallens (sic) Aaigemstr. 24 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"