fo027700: NCOS project 1442, Venezuela - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1442; Kleurenfoto, van een werknemer in het atelier. NCOS project 1442, Venezuela, 1984-1987. Een realisatie van CESAP. Land/Regio: Venezuela; Code: VENEZUELA/84; Geen Projectnaam; Series: Projectnummer: 1442; Land/Regio: Venezuela; Code: VENEZUELA/84; Geen Projectnaam; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"