af007215: L'auto, Reine de Forest - Wolsztajn, Willy; Maison des Jeunes de Forest; Claude, P. (1973)
"Affiche van Willy Wolsztajn uitgegeven in 1973 door het Maison des Jeunes de Forest (MJF) voor een informatieavond. Afbeelding: karikatuur van een auto als een gezicht met kroon op het hoofd kijkend naar een een vrouw zittend op de knieën met kroontje op het hoofd en een tekstballon waarin Pourquoi elle et pas moi?. Tekst: L'auto, Reine de Forest. Problèmes aménagement - autoroute. Réunion d'information avec M. GODART, architect, et des mecs de l'ARAU, Atelier de Recherche et d'Action Urbaines. 23 mai 20 h. MJF * Maison des Jeunes de Forest * 18 pl. St. Denis * 1190 Bruxelles. Ed. resp. P. Claude * 18, pl. St. Denis * 1190 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"