pk001667: Nieuwjaarswens - FOS
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een gesluierde man met hoofddoek uit Afghanistan. Gesigneerd door Dirk Schoeters, algemeen secretaris ABVV-regio Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"