af016255: C.S.C.-Arendonk organiseert Nieuwjaarke Zoete met Louis Tobback - CSC-afdeling Arendonk; Saeys, Roland
"Affiche uitgegeven in 1993 door de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC) Arendonk voor een debat. Afbeelding: Louis Tobback. Tekst: C.S.C.-ARENDONK organiseert NIEUWJAARKE ZOETE met LOUIS TOBBACK. VRIJDAG 22 JANUARI 1993 te 20.00 uur. Zaal GERMINAL Begijnhof 11 - Arendonk. IEDEREEN WELKOM. Ver. Uitg.: R. Saeys - De Maaskens 45 A - 2300 Arendonk. Vrij van zegel: Art. 198.6. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"