fo024275: Winston Churchill in Antwerpen - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto genomen tijdens de ontvangst van Winston Churchill in Antwerpen. V.l.n.r. : Henri Spaak, Achille Van Acker, Charles De Gaulle en echtgenote, Miss Mary Churchill, Camille Huysmans, Robert Gillon, Frans Van Cauwelaert. 17 november 1945. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"