fo028862: Abdij van Leuven - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van de kerk van de Norbertijnenabdij van Leuven, 1929. Opschrift: De achthonderdste verjaardag van de oprichting van de Parkabdij in Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"