gou000664: Landschap met boom
"Schilderij op papier met de afbeelding van een landschap met op de voorgrond een boom in een veld. Rechtsonder gehandtekend Wilchar. Zie ook: sch000561Zie ook: gou000639 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"