fo030501: Jean Bilquin; Beeldende kunst - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van kunstschilder Jean Bilquin voor een schildersezel in zijn atelier. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"