fo023074: Vredesbetoging - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een man met een pancarte tijdens de vredesbetoging in Brussel, 23 oktober 1983. Opschrift: Liefde is ook de eerste stap zetten , FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"