fo034567: Hongeren tegen Martens-Gol
"Zwart-witfoto van hongerstakers en sympathisanten (vermoedelijk) na hun hongerstaking van 560 uren tegen het beleid van Martens-Gol te Hasselt in april 1984. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"