af003204: Piet Van Eeckhaut - Het Licht; SP (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) van Gent voor de provincieraadsverkiezingen in Oost-Vlaanderen. Afbeelding: zwart-witfoto van Piet Van Eeckhaut. Tekst: Piet Van Eeckhaut Provincie lijsttrekker SP. Parlementaire verkiezingen oktober 1985. druk s.m. het licht - gent."