fo009865: Joris Van Severen-herdenking - De Clercq, Paul
"Zwart-witfoto van de Joris Van Severen-herdenking in Gent tijdens de jaren 1940. Opschrift op bord: Gij leeft in ons!... Opschrift achteraan: Joris Van Severen herdacht te Gent. Blik op het podium. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"