ws0239: Snapshot van de website www.groenzedelgem.be van Groen Zedelgem, genomen op 24/10/2019 - Groen Zedelgem
"Collection: Agalev en Groen!; Level of description: File; Series: 457.W.133: www.groenzedelgem.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"