af015393: Vormingsweek-end Vereniging van Vlaamse Dienstplichtige Militairen V.V.D.M. - Cork; Vereniging van Vlaamse Dienstplichtige Militairen (VVDM)
"Affiche van Cork uitgegeven in 1973 door de Vereniging van Vlaamse Dienstplichtige Militairen voor een vormingsweekend. Afbeelding: tekening van een soldaat bij een wachthuisje die een luitenant tegenhoudt. Tekstballon: alleen VVDM Sympatisanten. Tekst: vereniging van vlaamse dienstplichtige militairen V.V.D.M. VORMINGSWEEK-END ZATERDAG 7 EN ZONDAG 8 APRIL IN ONS LOKAAL HERTOGSTRAAT, 107 TE HEVERLEE. PROGRAMMA. ZATERDAG: OVERZICHT VAN TWEE JAAR VVDM-WERKING; DE VVSM-STRATEGIE: OP VOORLICHTINGSAVONDEN, IN DE KAZERNES, DOOR DE AFDELINGEN; NAAR EEN NIEUW STATUUT VOOR DE VVDM; VVDM EN HET PLAN VDB (DEFINITIEF STANDPUNT T.O.V. DE GEHELE LEGERHERVORMING). ZONDAG: «HET STATUUT VAN DE DIENSTPLICHTIGE» ontwerp-nota; «HET TUCHTREGLEMENT» ontwerp-nota; HET VVDM PROGRAMMA VOOR 1973-1974. ILL. CORK, HANDBOEK VAN DE SOLDAAT. VERANTW. UITG. VVDM. VZW — HEVERLEE. V. V. ZEGEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"