543.199: Verslagen van en briefwisseling met afdelingen St.Job in ’t Goor, St.Lenaarts,’s Gravenwezel, Stabroek, Terhagen, Viersel en Vremde - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"