af018054: Forumvoordracht door Willy Claes over: De crisis, oorzaken en vooruitzichten - De Voorzorg; Volkshogeschool Instituut Emile Vandervelde
"Affiche uitgegeven in 1976 door de Volkshogeschool Instituut Emile Vandervelde (IEV) voor de voordracht De crisis, oorzaken en vooruitzichten door Willy Claes. Tekst: VOLKSHOGESCHOOL I.E.V. FORUMVOORDRACHT door Willy CLAES over: DE CRISIS, oorzaken en vooruitzichten. Wanneer? donderdag 26 februari 1976 te 20u.30. Waar? HUIS OSTERRIETH, Hoek Meir / Eikenstraat, Antwerpen. Drukkerij «De Voorzorg», Directeur: J. Peckstadt, Ossenmarkt 25, 2000 Antw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"