fo027245: NCOS project 1746 - Solidariteitsfonds, Filipijnen - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1746; Kleurenfoto, van de voorzitter van BEC-Dorisol, Mr. Jun Pelayo, die namens de groep zijn dankbaarheid uit voor de UM-diensten die aan hen en de gemeenschap zijn verleend. NCOS project 1746 - Solidariteitsfonds, Filipijnen 1986-1998. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Solidariteitsfonds; Series: Projectnummer: 1746; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Solidariteitsfonds; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"