fo004788: Jubileumfeest 50 jaar biljartclub Vooruit
"Zwart-witfoto van de ontvangst op het stadhuis ter gelegenheid van het jubileumfeest 50 jaar biljartclub Vooruit, Gent, 11 maart 1978. Groepsfoto met o.a. Gilbert Temmerman, Aimé Canipel, Deroo, Théo Dhaene, R. Van De Voorde en Daniël Termont."