fo027648: NCOS project 1552, Proyecto para el establecimiento de huertos-escuela urbanos comunales, Mexico - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1552; Kleurenfoto, van de installatie van de schooltuin. Met steun van de gemeenschap. NCOS project 1552, Proyecto para el establecimiento de huertos-escuela urbanos comunales, Mexico, 1985. Land/Regio: Mexico; Code: MEXICO/85; Projectnaam: Project voor de oprichting van gemeentelijke stedelijke tuinscholen; Series: Projectnummer: 1552; Land/Regio: Mexico; Code: MEXICO/85; Projectnaam: Project voor de oprichting van gemeentelijke stedelijke tuinscholen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"