af017363: Provinciale koncentratiedag Jongsocialisten. Diksmuide – 15 november 1969 - Jongsocialisten; Wouters, Wilfried (1969)
"Affiche uitgegeven in 1969 door de Jongsocialisten (JS) voor colloquia, tentoonstelling, sportwedstrijden en spreekbeurten. Tekst: PROVINCIALE KONCENTRATIEDAG JONGSOCIALISTEN. DIKSMUIDE – 15 NOVEMBER 1969 « 1970: EEN PROGRESSISTISCH VLAANDEREN MET DE JONGSOCIALISTEN ». Kolloquia, tentoonstellingen, sportwedstrijden, spreekbeurten door o.a. de Ministers H. FAYAT en L. MAJOR, Senator J. LAUWEREINS, Nationaal Sekretaris F. DEWIT. Vrij van Zegel. Verantwoordelijke uitgever: W. Wouters, Keizerlaan 13 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"