fo012806: Demonstratie van de spinmachine Mule Jenny - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van een demonstratie van de spinmachine Mule Jenny, Gent. Onder de aanwezigen onder meer Gilbert Temmerman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"