fo013625: Kliniek César De Paepe in Leuven
"Zwart-witfoto van de inhuldigingstoet van de kliniek César De Paepe in Leuven, 1956. Zicht op het trommelkorps van de Turnkring De Proletaar in de stoet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"