598.034: Telegram en briefwisseling van Yves Lecocq aan Jean Vanwelkenhuyzen, Directeur Centre de Recherches et d'Etudes historiques de la Seconde Guerre Mondiale over verdeling en toegankelijkheid van het archief van Hendrik de Man en de dossiers meegenomen door het Krijgsauditoriaat in 1944 - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.3.2: Archief; Level of description: File"