De verhouding Nederland - Vlaanderen in verband met de gemeenschappelijke taal en cultuur - Craeybeckx, Lode; Walschap, Gerard (Antwerpen: Standaard, 1976)
"door Lode Craeybeckx ; ten geleide: Gerard Walschap Bibliotheek Camille HuysmansTekst van een lezing, gehouden door L. Craeybeckx, voor het Algemeen Nederlands Verbond in Amsterdam op 17.01.1975"