123.32: Documentatie over de vredesbeweging in Oost-Europa - Gents Aktiekomitee tegen Atoomwapens (GAKA)
"Collection: Gents Aktiekomitee tegen Atoomwapens (GAKA); Level of description: File; Biografie: Het Gents Aktiekomitee tegen Atoomwapens (GAKA) was een van de grootste plaatselijke comités van het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA). Naast de realisatie van nationale en provinciale initiatieven op plaatselijk niveau, speelde het GAKA een coördinerende rol voor de talrijke buurtgroepen in het Gentse. Series: 123: Archief van Gents Aktiekomitee tegen Atoomwapens (GAKA)"