st001112: De Belgische Natuur- en Vogelreservaten.
"Een sticker van de Belgische Natuur- en Vogelreservaten uitgegeven voor de aankoop van nieuwe Natuurreservaten. Centraal in een blauwe cirkel een kluut. Daarrond de tekst: BELGISCHE NATUUR- EN VOGELRESERVATEN, RESERVES NATURRELLES ET ORNITHOLOGIQUES DE BELGIQUE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"