fo003258: Turngroep Jong Leven Nieuwpoort
"Zwart-witfoto van de turngroep Jong Leven uit Nieuwpoort. Groepsfoto. Opschrift achteraan: Nieuwpoort - Jong Leven - Gymsport en Turngroep S.T.B. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"