af017422: Geen racisme. Belgische en vreemde arbeiders een strijd - AFF; Dille, Koen (1979)
"Affiche uitgegeven in 1979 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) tegen racisme. Tekst: GEEN RACISME. BELGISCHE EN VREEMDE ARBEIDERS EEN STRIJD. het is een gekende politiek van fascistische stoottroepen om op racistische wijze zondebokken te zoeken voor de krisis van het kapitalisme. wij laten ons niet verdelen! samen met onze buitenlandse kameraden: strijd tegen het grootkapitaal, de petrolbazen, de multinationale ondernemingen, het imperialisme. STEUN HET ANTI-FASCISTISCH FRONT. ver. uitg.: K. Dille Tijl Uilenspiegellaan 98 2050 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"