af002413: Gepensioneerd en toch jong - VFSG; Szönyi, Franck (1980)
"Affiche uitgegeven in (1980) door de Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden (VFSG) voor propaganda. Afbeelding tekening van het logo. Tekst: gepensioneerd en toch jong. V.F.S.G.! Socialistische gepensioneerden. V.U.: F. SZONYI - St.-Jansstraat 32, 1000 Brussel. Vrij van zegel art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"