003.00087: Nota’s, omzendbrieven, tabellen en knipsels (N/F) betreffende het Paritair Comité voor de kledij, de lonen in de wasserijen, de bestaanszekerheid voor de bouwvakkers, acties van het ABVV voor de 2 miljard, het pensioen van 26.000fr., de verlenging van de huishuurwet en de uitbetaling van werklozen - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"