Zeven jaar in een 'boerderij' in het Schipperskwartier : interview Fonny Colman - Sergeant, Mark (De kleur van de stad maakt mijn ziel amoureus : een LGBTQ-stadskroniek van Antwerpen)
"Mark Sergeant (naar Bart Hellinck) Fonds Suzan Daniel (FSD)"